Elevbustad i Sauda

Fasaden til Campus Sauda

Elevbustaden i Sauda har tretti hyblar i to etasjar. Seks av hyblane i første etasje er universelt utforma.

Elevbustaden vil som mange andre hybelhus halde stengt i helgene.

Utleige føregår via Sauda vidaregåande skule, som har ansvaret for drift og tilsyn.

Hyblane

Hyblane med universell utforming er på 19,5 m². Dei andre hyblane er på 12,9 m². Du finn ei liste over inventaret i hyblane i høgremargen på sida. I tillegg har kvar hybel ein bod på 2,5 m² i eit separat bygg.

Korleis søke

Du finn søknadsskjemaet i høgre marg på denne sida. Det er to versjonar av det: det øvre (docx) kan du fylle ut på datamaskina, medan det nedre (pdf) må du fylle ut for hand. Nedanfor søknadsskjemaa finn du og inntaksreglementet med informasjon om kriterium og frister for å få hybel, samt utleigereglementet som fortel om plikter og rettar i leigeforholdet.

Hybelstatus

Under får du ei oversikt over ledige hyblar i dette og neste skuleår:

Skuleåret 2017/2018:

LedigeLedige frå
0 av 30August 2017

Skuleåret 2018/2019:

LedigeLedige frå
30 av 30N/A

Besøksadresse:
Torsveien 89, 4200 Sauda

Følgande inventar er å finne i hyblane:

• rammemadrass